Pagini

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Ce este Facebook?



Multa lume se intreaba ce este facebook.com si la ce ne ajuta el. Ei bine raspunsul la aceasta intrebare este urmatorul:
FaceBook este un site unde puteti intalni lume sau prieteni, oameni care au aceleasi interese ca si dumneavoastra. Deci, ca o concluzie, FaceBook este o retea sociala online gratuita.
O retea sociala online, se refera la un site unde puteti vedea detalii despre anumite persoane, puteti interactiona cu acestea, puteti forma o retea sociala, ii puteti adauga ca prieteni astfel creandu-va reateaua dumneavoastra de prieteni. (exemplu: hi5.com)
La ce ne ajuta facebook.com ?    
 
Probabil ca s-a inteles din randurile de mai sus ca Facebook, cat si celelalte retele de socializare (hi5.com, twitter.com, myspace.com, etc.) ne ajuta sa socializam mai usor cu alte persoane ce folosesc aceste retele.
Este bine de stiut ca aceasta forma de socializare, pe langa faptul ca este, sau cel putin pare mai usoara decat altele, nu este prea recomandata. Puteti citii pentru a va lamurii de ce articolul de aici: 30% Dintre Femei Cauta Parteneri Pe Facebook Si Twitter!!!

Niciun comentariu: